BONUSKUND

TROGNA KUNDER BLIR BONUSKUNDER!

Om du köper en ny hemsida av mig under 2019 blir du automatiskt gratis bonusmedlem. Det innebär att du kommer att få ta del av olika erbjudanden och kampanjer där jag riktar mig mot mina hemsideskunder med stora och små bonusar. Mina fyra första kunder kommer att få en särskild välkomstbonus i form av halva priset på min uppskattade wordpress kurs. Du betalar 750 kronor plus moms istället för det dubbla beloppet.

MEDLEMSPRISER PÅ UPPDATERINGAR AV DIN HEMVIST PÅ NÄTET

När jag inte har full beläggning kan jag erbjuda kampanjpriser på hemsidesfix. Det är ett erbjudande som först och främst kommer att gå ut till mina bonusmedlemmar. På så vis kan du uppgradera ditt skyltfönster online till priser som jag lovar står sig mycket bra när du jämför med andra IT konsulter. Det ligger i mitt intresse att sajter som ingår i min portfolio ser bra ut och det är där jag kan erbjuda stora bonusar.
HÅLL DIG AJOUR MED DEN SENASTE UTVECKLINGEN

En annan gratis bonus som jag bjuder på efter det att du köpt en sida av mig är information om nya möjligheter inom webbutveckling. De verktyg jag använder mig av uppdateras hela tiden och 2019 har det hänt mycket som innebär att jag har nya verktyg för bra design på nätet. Jag kommer helt enkelt att skicka ut ett nyhetsbrev till min trogna under där jag går igenom vad vi kan gör tillsammans.