Webbpaket

”Vill du göra ettor & nollor till dina vänner?”

HUR GÅR DET TILL?

Jag vill göra webbplatser som bryr sig om den som läser. Funktionella, tilltalande och profilerande. Lätta att läsa, lätta att hitta på och lätta att söka sig fram till. Vill du istället göra din hemsida själv kan du gå e-kursen ”Bygg hemsida i WordPress”.

1. MÖTE & PLANERING

Vart ska vi ta vägen i den digitala världen? Vi idéar, planerar och paketerar.

2. DESIGNFÖRSLAG – *responsive design

Jag letar upp ett passande WordPress-tema (design) som passar ditt företag. Jag köper in, installerar och anpassar temat.
* Responsive design innebär att webbplatsens innehåll anpassar sig och blir lättläst både på datorskärm, surfplatta och smartphone. ”Följsam design” på svenska.

3. PRODUKTION

Skapa förtroende med ett för besökaren värdefullt innehåll. Jag ser till att varje undersida är genomarbetad och jobbar med att:

  1. designa de enskilda undersidorna så de lockar till vidare läsning.
  2. redigera texterna så de blir lättlästa och sökbara.
  3. behandla era bilder digitalt så att de passar för webben och mobilen.

4. INSTALLATION & ev. KURS

Webbhotell. Vi tillhandahåller den teknik som behövs för att göra webbplatsen nåbar på Internet alt väljer du valfritt webbhotell. Domän, E-post, WordPress och innehåll installeras och inställningar som passar er görs.

Webbplatsmanual & Lathund. Arbetet med er webbplats resulterar i en manual där jag specificerar era inställningar och kontouppgifter mm samt vår svenska lathund för WordPress.

Testmiljö & Kundkonto. Ni får ett kundkonto hos oss där vi spar en backup av materialet för produktionen. Vi spar även en kopia av webbplatsen på en testserver ifall ni vill att vi gör vissa framtida ändringar i testmiljö innan det lanseras skarpt på webbplatsen.

Kurs. Vill du gå en WordPresskurs? Jag anordnar enskild sittning på kontoret, hos er eller över nätet samt större genomgångar om ni är flera. Pris 1500:- pp exkl moms + ev reskostnad (utanför Bollnäs kommun).

5. UPPDATERINGAR

När du investerat i en ny webbplats är det viktigt att hålla den levande så att besökaren ser att informationen är aktuell och relevant.

  • Spar tid: Låt oss sköta uppdateringarna.
  • Spar pengar: Gör uppdateringarna själv i uppdateringsverktyget WordPress.

Mer om uppdateringar »

VAD KOSTAR DET?

Priset på en webbplats varierar beroende på hur mycket hjälp du vill ha och hur stor webbplats du behöver. Ett litet webbplatspaket brukar landa på runt 8 000:- och uppåt exkl moms.
Hör av dig så får du en kostnadsfri offert på webbplatspaket.